Steve Jobs

”Mange tror design handler om hvordan det ser ud
- vi mener det handler om hvordan det virker...”

Vi designer hjemmesider for dig der vil have resultater på bundlinien

Flere køb fra nettet. Webgraphic giver gratis råd om hvordan din hjemmeside får dine kunder til at  at købe eller kontakte dig

Kontakten til dit firma starter typisk med at kunden søger på nettet og finder din hjemmeside listet op sammen med alle dine konkurrenters. Hvordan bliver han motiveret til at klikke på linket til din?

Når siden åbner, hvor lander han så? Hvilket indtryk er det første? Kan han nemt finde svar på det han ønsker? Kontakter han dig?

Send et par ord og vi er i kontakt med hinanden.

Din hjemmeside skal være genkendelig  og skille sig ud. Den er dit ansigt udadtil og skal give tillid

Den "hånddesignede" hjemmeside vil altid vække opmærksomhed. Den er harmonisk og ikke præget af  "skabelondesign". Den lefler ikke for din kunde med meningsløse effekter, som bare distraherer. Den samler kundens  opmærksomhed om din virksomhed og dine produkter. Den giver  kunden lyst og tillid til at handle med dig.

Erfaring, indlevelse og sans for detaljen har givet os kunder i mange brancher

Webgraphic har gennem årene lavet hjemmesider for kunder i mange brancher og har erfaring med at opfylde mange forskellige kundeønsker.

Trends i moderne webdesign - nye webplatforme

Webgraphic bruger megen tid på at følge de nyeste trends og lære de nyeste teknikker og webplatforme at kende. Det synes vi er sjovt og spændende, men det er krævende. Der er hele tiden noget nyt at sætte sig ind i.

Det er også nødvendigt med kritisk sans. Modefænomener  tager ikke altid hensyn til facts om reklamedesign og god skik i markedsføring, og så skal der siges fra. Det drejer det sig ikke kun om udseendet, men mest om at hjemmesiden skal virke. Du skal ikke vinde designkonkurrencer, men kunder.

Valg af CMS, SEO søgeordsoptimering og AdWords annoncering er blot noget af det vi hjælper med

Du behøver ikke at vide alt om hjemmeside-design.

Om du skal vælge CMS eller hvilket CMS-system. Du skal ikke kunne programmere i HTML, CSS, Javascript eller lignende. Du behøver ikke vide  hvordan siden bliver SEO egnet og hvordan AdWords bruges. Du behøver ikke kende til designelementer og hvordan de bruges.

Alt dette og mere til sørger Webgraphic for, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Hvad koster en hjemmeside?
...og hvad er prisen for den?

Den skulle gerne slet ikke koste dig noget, men derimod hjælpe til med at forøge din indtjening.

En god  hjemmeside giver omsætning og overskud til din virksomhed. En dårlig kan jage kunderne væk og direkte skade din virksomhed.

Prisen afhænger naturligvis af hjemmesidens funktioner og omfang. Start med det essentielle og vælg en platform, der kan udbygges efter behov.

Vælg din hjemmeside partner med omhu, vælg en du kan have tillid til. Sæt en ramme for hvad det i første omgang må koste. Test og mål på siden  og  se på resultaterne. Derefter kan du så tage det næste skridt mod en endnu større indtjening.

Vi har leveret hjemmesider til mindre og mellemstore virksomheder fra 10.000 til godt 100.000 kr. På markedet kan du finde "gratis" hjemmesider og du kan finde hjemmesider til flere millioner kr.

De billigste hjemmesider laves som standard-sider ud fra færdige layouts, skabeloner og templates. Dem har vi ikke lavet nogen af!

Prisen afhænger af, hvor omfattende siden skal være, hvilke funktioner ( feks. blog, shop, special-applikationer m.v.) om der skal fotograferes, laves billedbehandling, grafiske illustrationer og om der skal laves tekster, der kræver tekstforfatter.

Den bedste hjemmeside til dit firma behøver ikke være den dyreste.

  • Kunstnere
  • Salg af billedkunst
  • Salg af glaskunst
  • Salg af enfamiliehuse
  • Udlejning af boliger
  • Salg af industriudstyr
  • Skoventreprenører
  • Portal for lokalområde

Når vi laver hjemmesider bruger vi vor evne for indlevelse og fornemmelse for menneskets handlingsmønstre. Vi er omhyggelige med detaljen, som ville kunne forstyrre helheden.

 Vi afleverer ikke din hjemmeside til dig før vi selv kan stå fuldt ud inde for den og du også er tilfreds.

Når din hjemmeside er kommet på nettet er vi stadigvæk med dig.  Vi retter fejl. Vi hjælper med analyse, evaluering og vedligehold.

Hør om hvad vi kan gøre for dig og din hjemmeside

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Forside

Kontakt

Tilbud på din hjemmeside

Webgraphic ApS  Skovkrogen 10 7323 Give

Steve Jobs
Steve Jobs
Steve Jobs
Steve Jobs
Steve Jobs